Home

May 15, 2018, om 8:45

Zorgteam Costa Brava

Het Zorgteamcostabrava  is als officieel contactpersoon van de ANWB in Barcelona, hét portaal voor uitstekende zorg door medici en paramedici, bij wie u gewoon in uw eigen taal terecht kunt. Of u nu thuiszorg, een dokter, fysiotherapie, een (diabetes) pedicure  of advies voor aanpassingen in uw woning nodig heeft . U regelt het bij ons met één telefoontje.

Hiernaast bieden wij een eigen personenalarmsysteem met een 24 uurs (Nederlandstalige) helpdesk  en kunnen wij een uitgebreid assortiment hulpmiddelen leveren  die het leven in en om het huis gemakkelijker maken. Voor meer informatie kunt u  bellen of mailen.

Diensten

Zorgteamcostabrava  is hèt portaal voor uitstekende gezondheidszorg aan de Costa Brava. Alle bij ons aangesloten artsen, paramedici en andere diensten  spreken Nederlands en of Engels.

U kunt bij ons terecht voor een diversiteit aan medische assistentie. Van huisarts  tandarts, thuiszorg, fysiotherapie, een pedicure (gespecialiseerd voor diabetici), orthopedische inlegzolen en hulpmiddelen zoals een rolstoel.  Zorgteamcostabrava voorziet in een breed scala van professionele medische dienstverlening.

Wij kenmerken ons door het persoonlijk contact waarbij we graag  geheel vrijblijvend in een persoonlijk gesprek de door u gewenste zorg bespreken.  Samen met u.

Lees meer

Tarieven

Onze tarieven zijn:

Verpleegkundige zorg  € 35,-  per uur

Begeleiding ziekenhuis- of specialistenbezoek  € 25,- per uur

Reiskosten €0,25 per kilometer

Lees meer

Over ons

ZorgTeamCostaBrava is hèt portaal voor uitstekende gezondheidszorg  aan de Costa Brava.

Onze artsen en paramedici, spreken allemaal Nederlands en of Engels . Het maakt niet uit of u een arts, een tandarts, thuiszorg, fysiotherapie, een pedicure (gespecialiseerd voor diabetici), orthopedische inlegzolen of een rolstoel nodig hebt. Zorgteamcostabrava  voorziet in uw wensen.

Zorgteamcostabrava kan u verwijzen naar de voor u dichtstbijzijnde arts of medische dienst.  Altijd een advies op maat

Lees meer

Partners

Lees meer