Onze diensten

De diensten van Zorgteam Costa Brava

De beste service voor jou of je naasten

ZorgTeam Costa Brava  is hèt portaal voor uitstekende gezondheidszorg aan de Costa Brava. Alle bij ons aangesloten artsen, paramedici en andere diensten  spreken Nederlands en/of Engels.

U kunt bij ons terecht voor een diversiteit aan medische assistentie. Van huisarts  tandarts, thuiszorg, fysiotherapie, een pedicure (gespecialiseerd voor diabetici) en orthopedische inlegzolen tot aan hulpmiddelen zoals een rolstoel.  Zorgteam Costa Brava voorziet in een breed scala van professionele medische dienstverlening.

Wij kenmerken ons door het persoonlijk contact waarbij we graag  geheel vrijblijvend in een persoonlijk gesprek de door u gewenste zorg bespreken. 
Samen met u.

Ondersteuning mantelzorgers
De wil om te genieten van de Spaanse zon, maar door beperkingen is dit niet mogelijk? Of bent u tijdelijk minder vitaal? Wilt u als mantelzorger eigenlijk ook wel eens de zorg delen en genieten van
een welverdiende vakantie?
Meer informatie
Thuiszorg
Heerlijk wonen en oud worden aan de Costa Brava. Ook als u door uw gezondheid wat afhankelijker wordt, de kinderen niet onbeperkt kunnen overkomen en u ook niet steeds naar Nederland wilt. Het is mogelijk met de zorg van Zorgteam Costa Brava.
Meer informatie
Cursussen
ZorgTeam Costa Brava organiseert twee keer per jaar in het voor- en najaar, een cursus EHBO en reanimatie. Deze nederlandstalige cursus bestaat uit 4 avonden van 2 uur. De cursus wordt gegeven door een ervaren CCU verpleegkundige en u ontvangt een reanimatie certificaat.
Meer informatie
Vertalen
Uitleggen wat de klachten zijn aan een Spaanse dokter is moeilijk als je de taal niet spreekt. Wij van het Zorgteam Costa Brava gaan graag met u mee. Wij hebben een team van verpleegkundigen en kunnen voor u tolken en vertalen en weten waar u snel en goed geholpen wordt.
Meer informatie
Thuiszorg in Spanje aan huis

De werkwijze van Zorgteam Costa Brava

Transparantie en duidelijkheid

Wij willen dat u weet waar u aan toe bent. Daarom hechten we waarde aan duidelijke communicatie en openheid. In 4 stappen leggen we u onze werkwijze uit:

Neem contact op

Stuur ons een mail, bel ons of vul ons contactformulier in.

Afspraak inplannen

Samen zoeken we een passende datum en tijdstip waarop we bij u langs kunnen komen om kennis te maken.

Kennismaken

We maken kennis met elkaar en noteren uw zorgwensen en -eisen.

Overeenkomst samenstellen

De overeenkomst wordt opgesteld en u kunt zorgeloos met zorg genieten aan de Costa Brava.

100+

tevreden klanten

20

jaar ervaring

5

betrouwbare partners

15+

hulpmiddelen te huur

Telefoonnummer

+34 628 307 585

E-mailadres

info@zorgteamcostabrava.nl

Telefoonnummer

+34 628 307 585

E-mailadres

info@zorgteamcostabrava.nl

Nederlandse thuiszorg in Spanje